Vlaardingen: woonstad voor iedereen

19-02-2021
Vlaardingswonen.nl is de nieuwe, overzichtelijke website over wonen in Vlaardingen. Alle relevante informatie is gebundeld en zichtbaar op een platform. Je leest er onder andere meer over de woonvisie, wijken in Vlaardingen, de woonverhalen van Vlaardingers en de actuele projecten.

"Vlaardingen wil een Woonstad zijn waar het prettig wonen is voor iedereen. Dat betekent dat we werken aan een woningvoorraad en een woonomgeving die voor elk wat wils biedt. Voor starters en doorstromers. Voor kopers en huurders. Voor oud en jong. Van goedkoop tot duur. Voor alleenstaanden en gezinnen. Momenteel wordt een nieuwe Woonvisie 2030 opgesteld. We laten hier zien hoe we de Woonvisie opstellen, wie we daarbij betrekken en welke thema’s en ontwikkelingen een rol spelen. De nieuwe Woonvisie is naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 gereed."

Ontdek de ervaringen van mensen die in Vlaardingen wonen, wat zij aantrekkelijk vinden in Vlaardingen als stad om te wonen en wat beter kan. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van nieuws rondom woonontwikkelingen en is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan over diverse woonthema’s bij jou in de buurt.

Meer informatie

Maak kennis met het nieuwe platform over wonen in Vlaardingen. Lees meer over de woonvisie van Vlaardingen op www.vlaardingswonen.nl.


Geplaatst op 19-02-2021

Deel dit via