Varen met de Andante

woensdag, zaterdag en zondag

In de lente krijgt iedereen weer de kriebels om er op uit te trekken. Steden bieden volop recreatiemogelijkheden, maar een rustig en authentiek stuk natuur is in de randstad lastiger te vinden.


Gelukkig is er het “kleine groene hart”, een prachtig gebied waarvoor de natuurliefhebber uit de randstad niet ver hoeft te reizen. Dit groene gebied, de Vlietlanden, strekt zich grofweg uit van Den Haag tot Rotterdam en van Delft tot het gebied Nieuwe Waterweg-Noord met de steden Vlaardingen, Maassluis en Schiedam.

Om maximaal van deze mooie natuur dicht bij huis te kunnen genieten, organiseert de Stichting Rondvaarten Vlaardingen en Vlietlanden van april tot en met oktober ca. anderhalf uur durende rondvaarten in een deel van dit prachtige natuurgebied; de Vlietlanden. Afvaarten zijn er op zaterdag-, zondag- en woensdagmiddag. Zie Afvaarten voor verdere details.

De rondvaarten met de elektrisch aangedreven fluisterboot “ANDANTE” maken een bezoek aan Midden-Delfland meer dan waard. Onze meevarende gids vertelt u over de unieke flora en fauna op het veen en legt uit hoe het fraaie polderlandschap is ontstaan.

Meevaren kan op individuele basis tijdens de reguliere afvaarten op zaterdag, zondag en woensdag. Buiten deze dagen kunt u de "Andante" ook boeken voor bijvoorbeeld groepsvaarten. Neem hiervoor contact op met boeking@vlaardingsefluisterboot.nl of met de VVV (Vlaardingen). En verder organiseren wij aantrekkelijke groepssrrangementen op en aan het water.

Vaart boeken via de website!Locatie Watersportweg
Datum woensdag, zaterdag en zondag
Organisatie Andante Vlaardingse Fluisterboot
Website www.srvv.nl
Deel dit via