Joost x Roedie (8+) Uitgespeeld

“Wat als je YouTube hebt uitgespeeld? Is er leven naast en na YouTube?”

Pacman, Donkey Kong, Mario of Lara Croft, elke generatie kent zijn eigen gamehelden. Er is iets onweerstaanbaars aan de grenzeloze avonturen op het scherm. De populaire YouTubers JoostSpeeltSpellen en Roedie delen deze avonturen elke dag op YouTube en zijn nu zelf game-iconen geworden.

Voor het eerst betreden deze jonge twintigers met hun theatervoorstelling Uitgespeeld een voor hen onbekende wereld. Ze geven kinderen en ouders een unieke inkijk in het leven van online gamers. Van hoogtepunten tot worstelingen. Want wat als de vrienden uit elkaar dreigen te groeien door het succes van een uit de hand gelopen hobby? Is er leven naast en na YouTube?

Joost en Rudi brengen de digitale magie naar het podium en geven je een kijkje in het leven van een YouTuber áchter het computerscherm.

Over Joost en Rudi:

Joost Bouhof (23 jaar) is bekend van het YouTube-kanaal JoostSpeeltSpellen, dat meer dan 500.000 abonnees heeft. Ook is hij de aangewezen game-expert voor et NOS Journaal. JoostSpeeltSpellen heeft verder 51.000 volgers op Twitch, 272.506 volgers op Instagram en 66.000 volgers op Twitter.

Rudi Wijnen (26 jaar) is met zijn YouTube-kanaal Roedie (voorheen Roediementair) met ruim 400.000 volgers in een mum van tijd uitgegroeid tot de top van YouTube in Nederland. Rudi is een vaste gast in het programma Legends of Gaming. Roedie heeft 27.000 volgers op Twitch, 146.000 volgers op Instagram en 11.000 volgers op Twitter.

Locatie Schiedamseweg 51
Datum 11-02-2023 - 11-02-2023
Organisatie Stadsgehoorzaal Vlaardingen
Website https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/joost-x-roedie
Deel dit via