Huisvrouwen bestaan niet Eerste hulp bij opvliegers

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was moet gewoon gedaan worden. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In de herkenbare en humoristische voorstelling Huisvrouwen bestaan niet maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.  

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: Huisvrouwen bestaan niet (meer). Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.

Huisvrouwen bestaan niet is familie van de gelijknamige bioscoophit die de best bezochte film van het jaar was en een nominatie voor een Gouden Kalf ontving. 

Scènefoto's: Willem van Walderveen

Locatie Schiedamseweg 51
Datum 29-04-2023 - 29-04-2023
Organisatie Stadsgehoorzaal Vlaardingen
Website https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/huisvrouwen-bestaan-niet
Deel dit via