Bibliotheken van Vlaardingen, Maassluis en Midden-Delfland gaan verder als Bibliotheek de Plataan

Op 1 oktober was het dan zover, tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Bibliotheek Vlaardingen met medewerkers, wethouders de Leede (Vlaardingen), Bronsveld (Maassluis) en Renzen (Midden-Delfland) en genodigden werd de nieuwe bibliotheekorganisatie voor deze drie gemeenten gepresenteerd. De naam die gekozen is voor de nieuwe organisatie is Bibliotheek de Plataan. De Plataan staat symbool voor Kennis, Wijsheid en Vreugde van de geest.

De nieuwe Bibliotheek
De afgelopen jaren is hard gewerkt aan het samengaan van de Bibliotheken van Vlaardingen en Maassluis | Midden-Delfland. De Bibliotheek Vlaardingen, tot nu toe een gemeentelijke afdeling, is hiermee verzelfstandigd en gaat verder in de Plataan. De nieuwe organisatie is door deze fusie krachtiger, toekomstbestendiger, efficiënter en kan daardoor de uitdagingen die de nieuwe tijd biedt nog beter aan. 

Klanten en acties
Wat verandert er? Behalve de naam krijgt de nieuwe Bibliotheek een nieuwe website en worden de mogelijkheden uitgebreid. Zo wordt het maandabonnement ingevoerd (Vlaardingen) en is het abonnement tot 18 jaar gratis (Maassluis en Midden-Delfland). Deze feestelijke gebeurtenis willen we met iedereen vieren en daarom zijn er tot 31 december 2019 acties. Een nieuw abonnement: twee maanden gratis erbij. Overstappen op automatische incasso: eenmalig € 4 korting. En voor al onze klanten in de vestigingen ligt een cadeautje klaar.

Meer informatie www.debibliotheekdeplataan.nl


Foto: Cees Groen

Deel deze pagina:
Kalender

14 Feb

Stiltewandeling in de Broekpolder

Op zondag 14 februari organiseren de Broekpoldergidsen tussen 07:30 en 09:00 uur een Stiltewandeling. De mogelijkheid om

21 Feb

Winterwandeling in de Broekpolder

Op zondag 21 februari organiseren de Broekpoldergidsen tussen 11:00 en 13:00 uur een Winterwandeling. Een mooie gelegenh

Bekijk alle